Curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide in Cluj–data incepere curs 19.01.2016.

In cadrul cursurilor Lamaze de educatie prenatala pentru gravide vom invata foarte multe despre sarcina, travaliu, emotiile travaliului, masurile de confort, respiratia in timpul travaliului, nasterea naturala, nasterea prin cezariana, alaptare, perioada de lauzie, ingrijirea nou nascutului, importanta contactului piele-pe-piele dintre mama si copilul ei imediat dupa Curs lamazenastere, atasamentul dintre bebelus si membrii familiei si multe alte lucruri frumoase, naturale si cu adevarat fascinante… Vom crea impreuna un spatiu confortabil pentru noi, unde ne vom putea exprima emotiile, asteptarile, temerile legate de sarcina, nastere si alaptare, asa cum sunt ele … vom invata sa luam cele mai bune decizii, informate, pentru noi si copiii nostri… si nu in ultimul rand ne vom face noi prieteni.Un curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide este structurat in 4 sedinte saptamanale a cate 3 ore fiecare. Inceperea cursului este recomandata in saptamana 25-32 de sarcina. Taticii care participa la curs primesc la finalul cursului un atestat de puericultura in urma caruia vor putea beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal.Pretul unui curs Lamaze este 250 ron./mamica, tatici sau orice persoana care doreste sa insoteasca mama la curs participa gratuit.
Pentru informatii si inscrieri va rog sa sunati la nr. de tel: 0742-211516
Va astept cu drag,

Ramona Gâlca

Psihoterapeut sistemic individual, cuplu si familie
Educator Prenatal Certificat Lamaze LCCE
Ramona.Galca@casutaparintilor.ro
0742-211516

Curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide – data incepere curs 17.03.2015 ora 15

In cadrul cursurilor Lamaze de educatie prenatala pentru gravide vom invata foarte multe despre sarcina, travaliu, emotiile travaliului, masurile de confort, respiratia in timpul travaliului, nasterea naturala, nasterea prin cezariana, alaptare, perioada de lauzie, ingrijirea nou nascutului, importanta contactului piele-pe-piele dintre mama si copilul ei imediat dupa Curs lamazenastere, atasamentul dintre bebelus si membrii familiei si multe alte lucruri frumoase, naturale si cu adevarat fascinante… Vom crea impreuna un spatiu confortabil pentru noi, unde ne vom putea exprima emotiile, asteptarile, temerile legate de sarcina, nastere si alaptare, asa cum sunt ele … vom invata sa luam cele mai bune decizii, informate, pentru noi si copiii nostri… si nu in ultimul rand ne vom face noi prieteni.

Un curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide este structurat in 6 sedinte saptamanale a cate 2 ore fiecare sau 4 sedinte saptamanale a cate 3 ore fiecare. Inceperea cursului este recomandata in saptamana 25-32 de sarcina. Taticii care participa la curs primesc la finalul cursului un atestat de puericultura in urma caruia vor putea beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal.

Pretul unui curs Lamaze este 250 ron./mamica, tatici sau orice persoana care doreste sa insoteasca mama la curs participa gratuit.

Cursul se va desfasura in Cluj Napoca pe strada Baritiu Nr. 22.

Ramona Gâlca

Psihoterapeut sistemic individual, cuplu si familie
Educator Prenatal Certificat Lamaze LCCE
Ramona.Galca@casutaparintilor.ro
0742-211516

Psihoterapie gratuita – proiect 2015

help-by-liminalmikePentru a nu limita accesul la psihoterapie si a veni in sprijinul celor care au nevoie, am decis sa oferim, conform unei planificari, sedinte gratuite!

Pentru a va asigura ca veti beneficia de aceste servicii gratuite trebuie doar sa urmariti calendarul de oferte si sa trimiteti un email la Ramona.Galca@casutaparintilor.ro cu o descriere scurta a problemei care va nelinisteste sau completati formularul de aici.

Vor fi selectate doar acele cereri care vin din partea unor posibili beneficiari cu venituri reduse.

Continuă să citești

Anunț de selecție a grupului țintă G1 în cadrul proiectului “Economie socială de la A la Z” POSDRU/168/6.1/G/143875

posdruInvestește în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
AXA PRIORITARA 6 Promovarea incluziunii sociale
Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Titlul proiectului „Economie sociala de la A la Z”
Contract POSDRU/168/6.1/G/143875

Anunț de selecție a grupului țintă G1 în cadrul proiectului
“Economie socială de la A la Z”
POSDRU/168/6.1/G/143875

În cadrul proiectului ”Economie socială de la A la Z”, care are ca obiectiv general dezvoltarea economiei sociale prin înființarea de structuri ale economiei sociale, SC UP CIPTRONIC SRL, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația OAMENI BUNI, anunță înscrierea persoanelor interesate care se încadrează în grupul țintă, pentru a urma cursuri gratuite în programul de formare profesională de calificare pentru ocupațiile: croitor, instructor fitness si aerobic, personal trainer, agent vanzari si lucrator personalizari.

Cursurile sunt certificate de Autoritatea Națională pentru Calificări (fost Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților – CNFPA).

Grupul țintă G1 îl reprezintă:

  • persoane cu dizabilitati
  • familii monoparentale
  • familii cu 3 sau mai mulți copii
  • femei in situatii de risc risc (femei peste 45 ani, femei victime ale violenței, femei inactive pe piața muncii de cel puțin 1 an, femei din mediul rural fără loc de muncă, femei cu venituri mai mici decât venitul minim garantat)
  • tineri (cu peste 18 ani) care părăsesc sistemul instituționalizat
  • persoane care trăiesc din venitul minim garantat

Continuă să citești