Cursuri Lamaze Cluj

In cadrul cursurilor Lamaze de educatie prenatala pentru gravide vom invata foarte multe despre sarcina, travaliu, emotiile travaliului, masurile de confort, respiratia in timpul travaliului, nasterea naturala, nasterea prin cezariana, alaptare, perioada de lauzie, ingrijirea nou nascutului, importanta contactului piele-pe-piele dintre mama si copilul ei imelamaze_ai___66_67___RGB_Preview_diat dupa nastere, atasamentul dintre bebelus si membrii familiei si multe alte lucruri frumoase, naturale si cu adevarat fascinante… Vom rade… poate chiar vom plange, ne vom exprima emotiile asa cum sunt ele … vom invata sa luam cele mai bune decizii, informate, pentru noi si copiii nostri… si nu in ultimul rand ne vom face noi prieteni.

Un curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide este structurat in 6 sedinte saptamanale a cate 2 ore fiecare sau 4 sedinte saptamanale a cate 3 ore fiecare. Inceperea cursului este recomandata in saptamana 25-32 de sarcina. Taticii care participa la curs primesc la finalul cursului un atestat de puericultura in urma caruia vor putea beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal. Pretul unui curs Lamaze este 250 ron.

Cursuri Lamaze Cluj Napoca, Gherla, Campia-Turzii

Cursurile sunt organizate in Cluj-Napoca, Gherla, Campia-Turzii, la sediul nostru Casuta Parintilor sau la cerere in propria dvs casuta cu conditia sa fie minim 2 cupluri (4 persoane).

Va astept cu drag,

Ramona Gâlca

Psihoterapeut sistemic individual, cuplu si familie
Educator Prenatal Certificat Lamaze LCCE
Ramona.Galca@casutaparintilor.ro
0742-211516