Curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide – data incepere curs 17.03.2015 ora 15

In cadrul cursurilor Lamaze de educatie prenatala pentru gravide vom invata foarte multe despre sarcina, travaliu, emotiile travaliului, masurile de confort, respiratia in timpul travaliului, nasterea naturala, nasterea prin cezariana, alaptare, perioada de lauzie, ingrijirea nou nascutului, importanta contactului piele-pe-piele dintre mama si copilul ei imediat dupa Curs lamazenastere, atasamentul dintre bebelus si membrii familiei si multe alte lucruri frumoase, naturale si cu adevarat fascinante… Vom crea impreuna un spatiu confortabil pentru noi, unde ne vom putea exprima emotiile, asteptarile, temerile legate de sarcina, nastere si alaptare, asa cum sunt ele … vom invata sa luam cele mai bune decizii, informate, pentru noi si copiii nostri… si nu in ultimul rand ne vom face noi prieteni.

Un curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide este structurat in 6 sedinte saptamanale a cate 2 ore fiecare sau 4 sedinte saptamanale a cate 3 ore fiecare. Inceperea cursului este recomandata in saptamana 25-32 de sarcina. Taticii care participa la curs primesc la finalul cursului un atestat de puericultura in urma caruia vor putea beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal.

Pretul unui curs Lamaze este 250 ron./mamica, tatici sau orice persoana care doreste sa insoteasca mama la curs participa gratuit.

Cursul se va desfasura in Cluj Napoca pe strada Baritiu Nr. 22.

Ramona Gâlca

Psihoterapeut sistemic individual, cuplu si familie
Educator Prenatal Certificat Lamaze LCCE
Ramona.Galca@casutaparintilor.ro
0742-211516

O părere la “Curs Lamaze de educatie prenatala pentru gravide – data incepere curs 17.03.2015 ora 15

  1. zanc mihaela

    Buna ziua,am trecut abia de saptamana 25 si voiam sa va intreb daca mai faceti acest curs si mai incolo?Ma intereseaza.va multumesc.
    Mihaela Zanc

Comentariile sunt închise.